MARELE PREMIU AL TOSCANEI. UNA DIN CELE MAI SPECTACULOASE CURSE ALE SEZONULUI OPRITĂ DE DOUĂ ORI DATORITĂ INCIDENTELOR

Circuitul de la Mugello cunoscut ca Valentino Rossi și pentru cursele de MotoGP, a găzduit primul Grand Prix de Formula 1 în acest week-end. În 70 de ani de istorie, cursele de Formula 1 au fost rezervate în general circuitelor din Monza și Imola. Cursa a fost una foarte spectaculoasă în care safety carul a trebuit să intervină chiar după primele viraje.

Plecat primul din cursă, Hamilton a fost depășit imediat de colegul său, Valtteri Bottas. După câteva viraje, a fost nevoie de intervenția Saftey Car-ului, în urma incidentului dintre Max Verstappen și Pierre Gasly. Peste alte 9 tururi, cursa a fost oprită! La ieșirea Saftey Car-ului, mai mulți piloți s-au ciocnit în pluton.

Ferrari a avut din nou parte de o cursă dezamăgitoare ocupând la final locurile 8 și 10 între cei doi reușind să se strecoare Kimi Raikkonen

Dacă Alexander Albon a reușit să prindă podiumul Max Versappen a abandonat după ce s-a cicnit cu Pierre Gasly şi Romain Grosjean.

Max Verstappen abandonează după un acorșaj cu Gasly și Grosjean

A urmat o pauză de 15 minute și cursa a fost reluată, cu Bottas lider, dar Hamilton a învățat de la colegul său și l-a depășit imediat după start, preluând conducerea cursei. Britanicul a condus excelent și nu a putut fi ajuns de rivali.

Pe final, cursa a fost din nou oprită în turul 46, după ieșirea în decor a lui Lance Stroll. La reluare, Hamilton nu a mai putut fi depășit de Bottas și a obținut a 90-a victorie din carieră și a 6-a din sezon. A fost urmat de colegul Valtteri Bottas și de tailandezul Alexander Albon.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.