Dezastru pentru Ferrari în MP al Stiriei după ce ambii piloți au abandonat din primul tur

Piloții Ferrari au comis-o din nou, ei ciocnindu-se chiar în primul tur în MP al Stiriei desfășurat pe circuitul Red Bull Ring din Austria. Dacă ne aducem aminte ei au reușit acestă ,,performanță,, și anul trecut în MP al Braziliei.

Vettel nu și-a putut ascunde nervii și a declarat:

Mă luptam cu alte două mașini în virajul 3, Leclerc a intrat pe trasa interioară, iar eu am încercat să închid spațiul, evident. Nu mă așteptam să apară el și să simt ceva acolo, nu era loc, așa că a urmat o coliziune. E mare păcat.

Nu am putut să fac nimic. Și e păcat că nu am reușit să profităm de bonusul pe care îl aveam, de a rula pe aceeași trasă, cu noile update-uri. Am simțit mașina bine vineri, iar apoi sâmbătă, în calificări, noi am luat o direcție greșită. Aș fi vrut să încerc în cursă update-urile

În virajul numărul 3, Leclerc a încercat să-l depășească prin exterior pe coechipierul său, căruia i-a deteriorat eleronul spate al monopostului. Vettel a revenit imediat la boxe, urmat câteva tururi mai târziu de monegasc.

De menționat că Leclerc a fost penalizat trei locuri pe grila de start după ce l-a jenat pe rusul Daniil Kviat, sâmbătă, în timpul calificărilor, fiind obligat să plece în cursă de la jumătatea plutonului, în spatele lui Vettel.

Ferrari trăiește un coșmar adânc. Până ieri suferea din cauza monopostului, care este lent. Dar ieri, în cea de-a doua cursă, a urmat un dublu KO provocat de o eroare a tânărului Charles Leclerc.

Vettel şi-a distrus aripa spate, în timp ce Leclerc a pățit același lucru cu podeaua monopostului. Horror. Cei doi au ajuns la garaj în același timp şi amândoi au fost nevoiți să abandoneze. Un dublu zero pentru Ferrari, care amintește de incidentul din Brazilia a titrat ziarul Marca

https://twitter.com/F1

Sursă digisport.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.