LEWIS Hamilton recunoaște ”A fost vina mea în totalitate”

Pilotul britanic a terminat pe poziția a 4-a după ce a suferit două penalizări la MP al Austriei. Prima penalizare a survenit în urma faptului că nu a încetinit la steagul galben în timpul calificărilor, iar pentru acest lucru a fost taxat cu o retrogradare de trei poziții pe grila de start fiind nevoit să plece de pe poziția a 5-a.

A doua penalizare a fost încasată în timpul curse după acroșajul cu Alexander Albon , însă acest lucru nu l-a descurajat afirmă pilotul Mercedes, ci doar l-a ambiționat și mai mult.

Nu a fost un weekend foarte bun pentru mine, dar a fost vina mea în totalitate. A fost un pic bizar astăzi (duminică) să mă trezesc dintr-o dată cu o penalizare (cu mai puţin de o oră înainte de start), dar asta nu m-a destabilizat, ci, din contră, m-a încurajat să pilotez mai bine.

Şi am impresia că este exact ce am și făcut. Am avut un ritm bun care mi-a permis să-l ajung pe Valtteri Bottas (liderul cursei), iar apoi a fost situația nefericită cu Alex, a afirmat Hamilton.

Încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta din nou (după MP al Braziliei de anul trecut). Am avut impresia că a fost un simplu incident de cursă, dar prea puţin contează. Indiferent ce penalizare vor considera comisarii de cursă că merit, eu voi merge înainte”, a conchis Hamilton.

Sursă digisport.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.