Alexander Albon ,, Trebuie să fiu atent la ce spun”

Tânărul pilot Thailandez se simte puțin nedreptățit după Marele Premiu din Austria unde ar fi putut prinde podiumul dacă nu s-ar fi acroșat cu Lewis Hamilton pe final de cursă.

Pentru a doua oară în trei curse, Lewis Hamilton și Alexander Albon și-au atins pneurile, iar pilotul Red Bull a ratat din nou podiumul, în timp ce pilotul Mercedes a acceptat din nou o penalizare.

Sunt puțin stresat acum, așa că trebuie să fiu atent la ce spun. Asta este! Am simțit cu adevărat că am putea câștiga această cursă. Mercedes a avut viteză astăzi, dar echipa a făcut o strategie grozavă Când am făcut ultima oprire la boxe, nu știam cu adevărat unde suntem, dar când am văzut cum o facem, arăta foarte bine”,

Am vrut să il prind în primele cinci viraje după mașina de siguranța. Am fost încrezător și monopostul a mers bine în acea parte a cursei. Deja începusem să mă concentrez pe Bottas. Am avut senzația că se întâmplă ca anul trecut în Brazilia. Întotdeauna există riscul să depășești, dar am oferit cât mai mult spațiu. Eram deja pe margine– a explicat tânărul șofer vorbind despre acțiunea de acroșare a lui Lewis Hamilton, așa cum s-a întâmplat la Marele Premiu al Braziliei din 2019. La fel ca în cursa de anul trecut, cei doi și-au atins pneurile, iar Albon a derapat și a coborât până pe ultima poziție.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Alexander Albon ,, Trebuie să fiu atent la ce spun””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.