Pilotul Ducati Andrea Dovizioso supus unei intervenții cirurgicale de urgență

Pilotul Ducati, Andrea Dovizioso a suferit o intervenție chirurgicală Duminică seara la clavicula stângă la doar câteva ore după ce s-a accidentat la o cursă de motocros care a avut loc la Monte Coralli. Intervenția a fost soldată cu succes iar acum pilotul se concentrează pe recuperare pentru a putea fi apt la prima cursă din acest sezon, cursă care va avea loc la Jerez pe data de 19 Iulie.

Operația a fost încheiată cu un succes total și din acest motiv pilotul Ducati nu a petrecut în spital decât două zile, el fiind externat la numai o zi după intervenție. Prin urmare Dovi are toate șansele să spere ca va fi apt 100% pentru cursa de la Jerez programată în a doua decadă a lunii Iulie.

https://twitter.com/ducaticorse

Operația a decurs foarte bine și din acest motiv țin să mulțumesc întregii echipe medicale care s-a ocupat de mine imediat. Nu simt foarte multă durere și asta mă face optimist. Am ajuns acasă dimineață iar după amiază mi-am planificat deja programul de recuperare. Sunt încrezător că în aceste săptămâni mă pot recupera și că voi fi în formă bună la Marele Premiu de la Jerez – a declarat italianul

Prof. Giuseppe Porcellini (Policlinico di Modena) a declarat ș el că șansele de recuprare sunt foarte mari declarându-se încrezător.

Andreea Dovizioso a suferit o intervenție chirurgicală pentru corectarea unei fracturi cu deplasare a marginii sternale a claviculei . Am fixat fractura cu ajutorul unei plăcuțe cu șase șuruburi iar din punct de vedere tehnic suntem încântați de rezultat. În afară de mine echipa medicală a mai fost compusă din prof. dr. Fabio Catani care a supravegheat personal operația, prof Luigi Tarallo și doctorul Andrea Giorgini. Vreau să mulțumesc direcției Policlinico di Modena care a pus la dispoziție sala de operație în doar 3 ore, precum și întregului personal care a făcut posibilă operația.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.