Locuitorii orașului Maranello treziți de vibrațiile unui motor V6 hibrid

Locuitorii orașului Maranello au fost treziți Joi dimineață de vibrațiile unui motor turbo V6 hibrid. Motivul, Charles Leclerc a ieșit la o plimbare in cockpit-ul monopostului Ferrari SF1000 pe străduțele din jurul bazei Ferrari.

Mai bine de trei luni și jumătate au trecut de la testele din Barcelona până în ziua în care Leclerc a trecut din nou în spatele volanului. Pilotul Ferrari a ieșit pe poarta fabricii, accesași folosită și de Enzo Ferrari în 12 Martie 1947 în timp ce conducea primul Ferrari 125 S. Leclerc a condus pe lână Gestione Sportiva, locul unde monoposturile F1 au fost proiectate și dezvoltate încă din anul 2015, apoi pe lângă Muzeul Maranello în care se găsesc majoritatea modelelor din ultimii 73 de ani. Monegascul, care este primul pilor al erei moderne care a condus un monopost F1 pe străzile din Maranello și-a încheiat cursa la Via Gilles Villeneuve , circuitul de testare al Ferrari, atât pentru monoposuri cât și pentru mașinile de stradă.

https://twitter.com/Ferrari

În mod normal nu îmi place să mă trezesc dimineața , dar de data asta a existat un motiv grozav pentru a face acest lucru . Poate chiar am trezit și ceva lume dar a fost un lucru grozav să conduc pe străzile din Maranello un SF1000. A fost interesant să revin la volan azi, mai ales pe un traseu atât de special, iar în cockpit m-am simțit din nou acasă. Mi s-a părut un mod destul de distractiv de a spune că suntem pregătiți să revenim pe pistă. În acest moment abia aștept etapa din Austria.- a comentat monegascul

Undeva la sfârșitul lunii Ferrari va organiza câteva teste pentru a le da ocazia celor doi piloți, Vettel și Leclerc de a se acomoda măcar puțin cu monoposul până la cursa din Austria.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.