Nume Sonore la Cheile Grădiștei. Mihai Leu și Simone tempestini confirmați

Campionatul Național de Viteză în Coastă va debuta în acest sfârșit de săptămână la Cheile Grădiștei, iar cu două zile înainte 52 de piloți și-au anunțat prezența la start. În urma măsurilor luate datorită pandemiei această etapă se va desfășura fără spectatori, însă veste bună este că va putea fi urmărită live pe situ-ul Federației Române de Automobilism Sportiv.

Mihai Leu cu Ferrari 458 Challange prezent la Cheile Grădiștei

Câștigătorul de anul trecut Emil Nestor și-a anunțat și el prezența pe lângă alte nume sonore cum sunt Mihai Leu cu al său Ferrari 458 și Simone Tempestini care se va afla la bordul unei Skoda Fabia R5.

Campionul național absolut din 2016, Bogdan Cuzma, s-a înscris pe ultima sută de metri la Cheile Grădiștei și are de luat o revanșă după ce anul trecut a încheiat doar pe 19. Bănățeanul vine din postura de campion al Clasei E2+3000, acolo unde îl va avea rival și în acest weekend pe Costi Stratnic (Dacia STCC).

Runda inaugurală va aduce și câteva noutăți interesante privind materialul de concurs. Campionul de anul trecut de la debutanți, Radu Benea, va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo VIII RS, vicecampionul de la aceeași clasă, Alin George Luca, vine cu un Porsche 911 GT3 Cup, iar Octavian Ciovică va pilota un Radical SR8.

Răzvan Dragomir, care anul trecut a concurat pe un Citroen Saxo, vine la startul acestui sezon la bordul unui Silver Car S2F. Campionul Clasei E2-3000 din 2019, Emil Ghinea, a confirmat participarea cu prototipul Norma M20F, cu care a fost prezent și la Poiana Brașov.

Lista provizorie a piloților care s-au înscris pentru prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2020 este disponibilă aici.

Sursă FRAS.ro

                                                                                    Logo FRAS

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.