Start în sezonul MotoRC by Rompetrol, cea mai POPULARĂ COMPETIȚIE de motociclism viteză din România

În weekend ul care tocmai s-a încheiat a avut loc prima etapă din Campionatul Național MotoRC pe circuitul Motor Park de la Adâncata. Vlad Neaga a fost cel mai rapid concurent la clasa Stock 1000, fiind prima sa victorie la această clasă destinată celor mai puternici și talentați sportivi.

Tânărul timișorean a avut că adversari piloți cunoscuți, Cătălin Cazacu, pilot foarte experimentat din MotoRC dar și pe pilotul George Cățân care este foarte rapid. Pornit de la start, de pe a doua poziție, Vlad Neaga, avea un singur gând, acela de a da tot ce e mai bun în această cursă demonstrând abilitatea lui de a se adapta la noua clasa. Astfel, tânărul sportiv a ajuns la un nou record personal, de 1:41,5 obținut chiar în ultimele doua tururi ale cursei.

Mă simt extraordinar de fericit. Am trăit la intensitate maximă tot ce mi-a oferit acest concurs. Am reușit să câștig cursa după o luptă grea cu Cătălin Cazacu și George Cățân pe care-i felicit. Mă bucur că Motoboom și Suzuki au avut încredere în mine și m-au susținut în acest pas important în noua clasa regina”.

„Sunt foarte mulțumit și de motocicleta mea, care s-a comportat foarte bine în cursă, noul Suzuki GSXR 1000R este cea mai potrivită alegere pentru mine în acest moment”, a afirmat Vlad Neaga. Vlad Neaga concurează pentru clubul VN Motorsport Racing Team.

Sursă gp24.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.