Raliul argeșului catena powered by peugeot

După o perioadă destul de lungă de stagnare a sportului în general produsă de pandemia noului coronavirus, sportul cu motor dă semne de revenire. Raliul Argeșului Catena powered by Peugeot este programat să se desfășoare în weekend-ul 25-27 Iunie, aceasta fiind prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Betano 2020.

Organizatorii au pregătit multe surprize și probe speciale, Transfăgărășanul fiind o parte a traseului care va totaliza un număr de 100 km cronometrați împărțiți în două zile de concurs.

Înscrierile pentru Raliul Argeșului Catena vor începe în imediata perioadă următoare, iar toate detaliile pt fi găsite pe site-ul competiției – www.raliulargesului.ro.

În prezent, organizatorii Raliului Argeșului CATENA – Powered by Peugeot depun toate eforturile ca evenimentul să fie un succes, la fel ca în 2019. În paralel, se menține o legătură strânsă cu autoritățile centrale și locale, cât și cu Federația Română de Automobilism Sportiv. Deși momentan nu se cunosc toate măsurile care se vor aplica de-a lungul competiției, organizatorii vor pune pe primul loc siguranța tuturor celor implicați. 

Raliul Argeșului CATENA – Powered by Peugeot este un eveniment organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, susținut de Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești și CATENA, cel mai mare lanț de farmacii din România, deținut de grupul Fildas.

Sursă autorally.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.