Biroul Executiv al FEDERAȚIEI române de automobilism a anunțat înființarea campionatului național de anduranță

Joi 28 Mai Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism a anunțat înființarea Campionatului Național de Anduranță care se va organiza sub egida FRAS în 2020. Pima ediție va avea un total de șase etape și toate se vor desfășura pe circuitul de la Motopark de la Adâncata.

Etapa care va deschide sezonul va avea loc pe data de 20 Iunie și va continua pană undeva în luna Noiembrie și va fi cea de-a 18 competiție organizată sub egida FRAS

Anunțul celui de-al 18-lea campionat din cadrul federației vine în acest context fericit, în care putem anunța că din luna iunie vom putea organiza din nou evenimente sportive și ne putem bucura de pasiunea noastră. Le urez succes noilor veniți în familia FRAS și mult succes pe circuit”, a declarat Norris Măgeanu, președintele FRAS.

Promotorul campionatului, Willi Nicolae, are deja o experiență bogată în competițiile de anduranță, organizând cele 4 sezoane ale Romanian Endurance Series, dar și două sezoane ale Campionatului Național de Viteză pe Circuit.

Nu am avut nevoie de mult timp pentru a lua această decizie fiindcă e un plus pentru comunitatea noastră. Odată, vom avea mulți concurenți și din cadrul altor discipline ale federației, dar la final ne vom bucura să fim premiați într-o gală a campionilor adevărată împreună cu restul celorlalte 17 discipline pe care le mai are FRAS în acest moment”, a declarat Willi Nicolae.

Acesta a mai dezvăluit că minim trei dintre etapele din acest sezon urmează să fie difuzate în reluare pe Telekom Sport și Look Sport.

Programul celor șase etape este următorul:

20 Iunie, 12 Iulie, 09 August, 13 Septembrie, 18 Octombrie,

Ultima etapă urmează să aibă loc imediat în următoarea perioadă.

Sursă FRAS.ro

Logo FRAS

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.