MotoGP programat să înceapă la sfârșitul lunii Iulie

După îndelungate discuții și tot felul de propunerii se pare că în sfârșit motogp revine la sfârșitul lunii Iulie.De la începutul anului și până în prezent nu mai puțin de opt Mari Premii au fost anulate sau amânate.

Deși era programat ca sezonul să înceapă cu Marele premiu de la Brno se pare însă că organizatorii doresc să înceapă ceva mai devreme. CEO-ul Dorna Sports, Carmelo Ezpeleta, a ținut o întâlnire virtuală cu Juan Antonio Marín, vicepreședintele Guvernului regional al Andaluziei; Mamen Sánchez Díaz, Primarul orașului Jerez de la Frontera discutând despre posibilitatea organizării unei curse la Jerez în a doua jumătate a lunii iulie.

A fost făcută o cerere către guvernul spaniol de a organiza două curse pe circuitul de la Jerez în weekend-urile 19 și 26 Iulie. Cursele se vor avea loc bineînțeles fără spectatori , prima dintre ele contând contând pentru Marele Premiu al Spaniei iar cea de a doua Marele Premiu al Andaluziei.

Carmelo Ezpeleta a dezvăluit că se afla în legătura cu mai multe circuite, promotori și autorități în vederea stabilirii calendarului pentru 2020.

„Trecem prin proceduri similare cu guvernele din fiecare țară la care vrem să mergem, dar aceasta este separată și credem că poate până în prima parte a lunii iunie putem propune un calendar. Definitiv. Ne uităm la date diferite, dar așteptăm și calendarul F1 – și va fi dificil, deoarece este scurt timp și vor exista multe evenimente – pentru a încerca să evitați confruntările cu Formula 1”.

Sursă gp24.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.