” Dacă Rossi va reuși să câștige din nou curse, va deveni un rival periculos la titlu”- Jorge Lorenzo

Anunțul șoc vine chiar din parte uni fost rival al lui Valentino Rossi. Noile pneuri Michellin și noua motocicletă Yamaha par să fie combinația perfectă pentru V46

Dacă Rossi va începe să câștige din nou curse va deveni un rival periculos. – este părerea campionului din Mallorca 

După cum se știe relația dintre Lorenzo și Rossi nu a fost una de prietenie, sau măcar de colegialitate, ba chiar se poate spune că nici nu își vorbeau, rivalitatea dintre ei fiind cunoscută și în afara pistei. Totul s-a schimbat însă după retragerea spaniolului, care surpinzător a devenit pilot de teste la Yamaha. El a fost de multe ori văzut în boxa lui Rossi ajutându-l pe acesta și dându-i saturi prețioase în timpul testelor de la Sepang. Mai noi spaniolul este unul din cei care cred cel mai mult în potențialul lui Il Dottore care pare hotărât să continue și în 2021.

„E posibil, vârsta contează doar până la un anumit punct. Cunoaște foarte bine motocicleta Yamaha, care este o motocicletă care te solicită mult mai puțin fizic decât Honda sau decât Ducati. Cu M1 contează mai mult precizia, nu trebuie să tragi ca nebunul. Adică are motocicleta cea mai bună ca să mai încerce o dată. Anul trecut era mai puțin rapid decât Quartararo și decât Vinales, dar situația s-ar putea schimba în orice moment.”

Noua M1 și pneul i-ar putea reda ceea ce îi lipsea pentru a putea să câștige curse din nou. Și, dacă Valentino începe să câștige curse, va deveni un rival foarte periculos pentru titlu.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.