O nouă etapă din Motogp devine victima virusului COVID 19

După etapa din Qatar unde din cauza virusului COVID 19 cursa de la clasa regină a fost anulată , cursa din Thailanda a devenit și ea victima virusului mortal

Datorită restricțiilor impuse tuturor călătorilor care sosesc din Italia organizatorii împreuna cu Federația Internațională de Motociclism au hotărât să să anuleze complet și etapa din Thailanda. Așa că pentru moment se pare că motomondialul va începe cu adevărat abia în Statele Unite la Austin, dar probabil că și această etapă va depinde de cum vor decurge lucrurile până atunci.

Așadar, nu este deloc exclus ca întregul sezon să fie compromis, sau, cel puțin, o parte suficient de mare încât să ne punem problema dacă mai poate exista un campionat în adevăratul sens al cuvântului. Dacă Dovizioso, Rossi și Petrucci iau coronavirus și nu mai pot participa pentru două luni la curse, mai este un campionat? Dacă se pierd 6-7 etape din 20 și, la cele care se țin, nu vin toți piloții sau nu pot concura în condiții ideale pentru că le lipsesc mecanici, tehnicieni, manageri de echipă, mai avem un campionat?

Începând de anul acesta Campionatul Mondial de Motociclism viteză va putea fi urmărit pe un canal românesc. Digisport a cumpărat drepturile de televiziune pe următorii doi ani.

Create your own website in few steps

Crează propriul site in câteva minute

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.