COVID-19 crează probleme și în motomondialul de viteză

Federația Internațională de Motociclism (FIM) a anunțat anularea Marelui Premiu al Qatarului datorită restricțiilor de călătorie în ceea ce îi privește pe spectatorii in Italia și nu numai.

FIM, IARTA și Dorna regretă să vă anunțe anularea tuturor sesiunilor precum și a cursei la clasa motogp. Corona-virus a dus la intrarea în vigoare a restricțiilor de călătorie din statul Qatar în ceea ce îi privește pe pasagerii sosiți din Italia cu zboruri directe sau a celor care au fost în Italia în ultimile două săptămâni și care vor trebui să stea în carantină cel puțin două săptămâni. Cum Italia joacă un rol important în Campionatul Mondial de Motociclism la clasa motogp s-a luat decizia de a se anula în premieră atât sesiunile de antrenamente cât și cursa.

COVID-19 așa cum mai este denumit virusul care a creat deja probleme și în Formula 1 în ceea ce privește Marele premiu al Chinei de la Shanghai, a luat naștere în China infectând peste 80,000 de persoane și a dus la decesul altor 3000.

În ceea ce privește clasele mici Moto1 și Moto2 acestea vor avea loc conform programului, echipele și piloții aflându-se deja acolo, pe circuitul de la Losail încă de la începutul acestei săptămâni. Prin urmare deschiderea sezonului 2020 se va face doar cu participarea clasei mici și clasei mijlociei.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „COVID-19 crează probleme și în motomondialul de viteză”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.