Fabio Quartararo a semnat cu echipa de uzină Yamaha. Acesta îi va lua locul lui Valentino Rossi din 2021

Japonezii de la Yamaha au dat publicității un comunicat în care anunță că Fabio Quartararo a semnat cu Yamaha, acesta urmând să îi i-a locul lui Valentino Rossi. Pilotul italian are timp până la jumătatea acestui sezon să decidă viitorul său în motomondialul de viteză.

Reclame

Trebuie menționat faptul că pilotul spaniol Maverick Viñales a semnat deja prelungirea contractului cu Yamaha pe încă doi ani. Un contract pe două sezoane a semnat și Quartararo, astfel încât echipa Japoneză să își poată vedea liniștită de treabă.

In continuare ,,Doctorul,,are susținerea celor de la Yamaha și dacă acesta va dori să continue și în 2021 îi vor oferi un motor de uzină la echipa Petronas.

 Din motive dictate de piața piloților, Yamaha m-a rugat la începutul anului să iau o decizie în legătură cu viitorul meu. Cum am spus și sezonul trecut, am confirmat că nu vreau să mă grăbesc cu o decizie și că am nevoie de mai mult timp. Yamaha a procedat în consecință și a încheiat negocierile în curs. Este clar că, după ultimele schimbări pe plan tehnic și cu sosirea noului meu șef de echipă, scopul meu principal este să fiu competitiv anul acesta și să-mi continui cariera ca pilot de MotoGP și în 2021. Înainte să iau această decizie, trebuie să am niște răspunsuri pe care doar circuitele și primele câteva curse mi le pot da. Sunt bucuros că, dacă voi decide să continui, Yamaha este gata să mă susțină în toate privințele, dându-mi o motocicletă de uzină și un contract de uzină. În primele teste voi da totul ca să facem o treabă bună, împreună cu echipa și să fim gata de începutul sezonului.”

Cel mai titrat pilot din toate timpurile cu 24 de sezoane petrecute în motomondial, având la activ 402 starturi din care 342 la clasa regină a devenit cel mai de succes pilot al echipei Yamaha din toate timpurile u 56 de victorii din 243 de curse.

Sursă articol motobikes.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

2 gânduri despre „Fabio Quartararo a semnat cu echipa de uzină Yamaha. Acesta îi va lua locul lui Valentino Rossi din 2021”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.