Winter Rally Covasna a 12-a ediție în acest week-end cu număr record de echipaje înscrise.

In acest week-end se va desfășura cea de-a 12-a ediție a Winter Rally Covasna Metalubs , ediție de la care bineînțeles că Simone Tempestini , campionul național absolut nu putea să lipsească. În acest an s-au anunțat un număr record de echipaje participante , nu mai puțin de 54, cu 5 mai mult decât la ediția din 2019.

Aceasta este cea de-a 4-a participare a pilotului de la Napoca Rally Academy la raliul zăpezii alături de copilotul său Sergiu Itu pe un Subaru Impreza. Ultima ediție câștigată de ei a fost în 2015 , iar ultima participare a fost în 2016 când au fost nevoiți să abandoneze în proba specială numărul 5.

O participare surpriză este cea a promotorului Cupei Dacia, un pilot de succes al anilor 90 și anume George Grigorescu campion național absolut la începutul anilor 2000. El va participa în acest an pe o Dacia Sandero având în dreapta sa pe Georgiana Gologan.

În premieră în acest an va participa și o divizie dedicată SSV urilor având la start 5 echipaje înscrise din România și Ungaria.

Șapte modele R5 la start pilotate de nume de top din România cum ar fi Dan Gîrțofan și Costel Cășuneanu, (SkodaFabia R5), oltan Lencse (Ford Fiesta R5), Dani Fischer (Skoda Fabia R5), Alberto Battistolli (Skoda Fabia R5, Zsolt Maroszi (Hyundai i20 R5) și Giacomo Costenaro (Skoda Fabia R5).

Sursa fras.ro

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.