McLaren și Mercedes vor semna un nou acord începând din 2021

Echipa McLaren a avut o ascensiune destul de mare în 2019 reușind să ocupe locul 4 în clasamentul constructor. Șeful echipei McLaren Andreas Seidl consideră că nici în 2020 echipa sa nu va avea forța să se bată cu echipele de top, unul din principalele motive fiind și puterea financiară.

“În acest moment, nu este posibil pentru o echipă ca McLaren să fie în primul rând, deoarece Mercedes, Ferrari și Red Bull au un buget mult mai mare. Dar, de asemenea, trebuie spus că au făcut o treabă mai bună”, a spus el.

Reclame

Începând din 2021 McLaren va renunța la motorizarea Renault și va semna un parteneriat cu Mercedes care va fi valabil cel puțin până în anul 2024. Cu această mutare echipa britanică speră să revină din nou în topul formulei 1 de unde lipsește de ani buni. Echipa britanică nu a mai câștigat o cursă din 2012 când Jesnon Button a s-a impus în Marele Premiu al Braziliei.

„Înțelegerea cu Mercedes reprezintă un pas important pentru revenirea noastră printre primele locuri ale campionatului de Formula 1.”, a declarat CEO-ul de la McLaren, Zak Brown.

Mercedes este un punct de referință în Formula 1, atât la nivelul echipei, cât și la cel al puterii monoposturilor. Ne dorim să avem parte de o relație cât mai eficientă cu cei de la Mercedes pentru următoarea parte a drumului nostru- a mai spus Zack Brown

Carlos Sainz și Lando Norris sunt piloții cu care echipa McLaren va ataca sezonul 202.

Sursă eurosport.com

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.