Primele imagini cu noul circuit de formula 1 de la Hanoi.Circuitul este aproape gata de prima cursă

Au fost lansate deja primele imagini care ne prezintă stadiul în care se află costrucția noului circuit din Vietnam pregătit să găzduiască prima sa cursă.

Primele poze ne arată clădirea de 300 de metri de pe linia boxelor ale uni circuit construit pe două treimi din străzile orașului și o treime adăugată special. Linia din fața boxelor a fost special proiectată sa fie mai scurtă pentru a încuraja pit stopurile din timpul cursei. Circuitul are o lungime de 5.6 km cu 23 de viraje și 9 tribune denumite după anumite regiuni din Vietnam.

Clădirea de pe linia boxelor înalta de 3 etaje este puternic influențată de clădirile istorice ale orașului Hanoi pentru a reflecta puternica moștenire culturală a Vietnamului.

Foto by autosport.com

„Acesta este un moment important în dezvoltarea Circuitului de la Hanoi și o altă etapă esențială în vedera primei curse de Formula 1 a Vietnamului- a declarat Le Ngoc Chi, CEO al Corporației Grand Prix din Vietnam.

„La fel ca Cetatea Imperială din Thang Long și Pavilionul Constelației de Literatură care au inspirat designul Clădirii de pe linia boxelor, sperăm că această structură va deveni un alt reper emblematic Hanoi.

Reclame

„Pe măsură ce circuitul se apropie de finalizare și standurile încep să crească, pe măsură ce acest evenimentul se apropie din ce în ce mai mult de final, nivelurile de emoție pentru Marele Premiu VinFast Vietnam 2020 de Formula 1 cresc. Suntem gata și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în Hanoi foarte curând. ” a mai spus Le Ngoc Chi

Marele Premiu al Vietnamului este a treia cursă din calendar și va avea loc perioada 3-5 Aprilie.

Youtubube.com Vietnam Virtual Tour. Video uplooaded by F1.com

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.