„Mick Schumacher va fi pregătit să concureze în formula 1 din 2022,, -Mattia Binotto

Ferrari consideră că Mick Schumacher este pe drumul potrivit pentru a ajunge în Formula 1, însă anticipează că germanul va debuta în Marele Circ după sezonul 2022.

Mick Schumacher își va continua cariera în Formula 2 și în sezonul 2020, după ce a obținut locul 12 în clasamentul general în anul precedent și o victorie într-o cursă desfășurată pe circuitul de la Hungaroring.

Germanul face parte din Academia de Piloți Ferrari, iar șeful Mattia Binotto anticipează că Schumacher va fi pregătit să concureze în Formula 1 în viitorul nu foarte îndepărtat.

Suntem foarte mândri că face parte din Academia de Piloți. Cred că sezonul următor va fi esențial pentru a înțelege cât de mult progresează. Așteptăm multe de la el anul viitor pentru că va avea deja o experiență de un sezon și suntem destul de siguri că este un candidat bun pentru Formula 1 în viitor”, a declarat el.

Pe de altă parte, Binotto anticipează că Scumacher va debuta cel mai probabil în Formula 1 în sezonul 2022, ca urmare a faptului că în sezonul viitor există numeroase schmbari de regulament, astfel că piloții cu experiența vor fi avantajați în fața debutanților.

Este prea devreme să spunem dacă va fi un candidat pentru Ferrari. Scopul academiei este să găsească următorul talent pentru Ferrari și credem că are talentul pentru a fi în acest grup. În același timp, 2021 va fi prea devreme pentru unul dintre piloții noștri. În 2021, unii dintre piloții experientati vor fi importanți pentru că este un monopost complet nou”, a adăugat el.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.