Michael Schumacher împlinește astăzi 51 de ani.

Marele campion de formula 1 Michael Schumacher împlinește vineri 51 de ani. La șase ani după cumplitul accident de schi care l-a lăsat pe legendarul pilot în comă, încă nu se cunosc foarte multe detalii despre starea lui de sănătate. La sfârșitul lunii trecute, însă, soția Corinna transmitea fanilor un mesaj care lăsa să se înțeleagă că marele campion se simte mai bine, informează B1 TV. 

S-a născut pe 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei. A debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, la Marele Premiu al Belgiei din 1991. A obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria, de 20 ani, şi Mick, în vârstă de 18 ani. Averea lui Schumacher a fost estimată, în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher, de şapte ori campion în Formula 1, a suferit un traumatism cranian grav în urma unui accident de schi în Alpii Francezi. S-a aflat în comă indusă timp de şase luni. De atunci, s-au dezvăluit foarte puţine detalii despre starea acestuia. În septembrie 2014, Michael a fost mutat în casa familiei, de lângă Lacul Geneva, unde presa a scris că soția lui amenajase un adevărat spital.

Puteţi fi siguri că se află pe cele mai bune mâini şi că facem tot ce este uman posibil pentru a-l ajuta”, a

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.