În premieră, o echipă de Moto GP dă șansa unor frați de a alega împreună în motomondialul de viteză.

Frații Marquez vor concura împreună la Repsol Honda în 2020!

Marc Marquez domină clasa regină din motorsport, iar fratele său Alex a câștigat în acest sezon titlul de campion mondial la Moto 2. Honda face o mutare interesantă și riscantă în același timp, atacă sezonul de Moto GP 2020 cu cei doi frați Marquez.

E oficial! Alex și Marc Marquez vor alerga împreună în Moto GP. Honda a decis acest lucru la Valencia, unde cei doi frați Marquez au încheiat pun sezon perfect, cu titlul mondial la ambele clase.

Dei mai avea un an de contract cu Handa, Jorge Lorenzo  a lăsat un loc liber în cea mai importantă echipă din Moto GP. Japonezii aveau trei variante. Alex Marquez a fost preferat lui Cal Crutchlow sau Johann Zarco.

În premieră, o echipă de Moto GP dă șansa unor frați de a alega împreună în motomondialul de viteză. Cei doi frați Marquez au deja 10 titluri mondiale. Alex a venit deja acasă cu 2 titluri, în timp ce fratele mai mare Marc are 8. Această luptă între frași va aduce o nouă dimensiune în Moto GP, iar șefii echipei de la Tokyo știu că asta e o sabie cu tăișuri. Șeful de la Repsol Honda Alberto Puig explică această decizie.

” Alex este campion mondial și acesta este criteriul perntru care a semnat cu noi. Este un pilot tânăr care a demonstrat că are valoare prin succesele de la Moto 3 și Moto 2. Marc nu a avut nici o legătură cu negocierile „

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.