Campionul național absolut de raliuri Simone Tempestini a încheiat anul cu o nouă victorie.

Campionul național absolut la raliuri, Simone Tempestini, a reușit o nouă victorie în cadrul în cadrul evenimentului special Prealpi Master Show care are loc în fiecare an în Italia la Treviso.

Raliul este unul dedicat spectacolului și care are patru probe speciale, cu un total de 40 de kilometri, exclusiv pe macadam.

La bordul aceleiași mașini cu care a concurat atât în CNRD, cât și în WRC, Tempestini a câștigat 3 din cele 4 probe speciale ale raliului.

Pilotul de la Napoca Rally Academy a încheiat cursa cu avantaj de 13.7 secunde în fața ocupantului poziției secunde, italianul Edoardo Bresolin, un fost participant în WRC 2. Podiumul a fost completat de un alt italian, Alessandro Bettega, la rândul său cu un background în Campionatul Mondial de Raliuri.

La startul Prealpi Master Show au fost prezente peste 170 de echipaje, iar deschizători au fost vicecampionul mondial Jari Matti Latvala și campionul Italiei, Giandomenico Basso. Acesta din urmă are și două titluri de campion în Transilvania Rally.

Dacă în acest sezon în dreapta sa a stat Sergiu Sebastian Itu, la acest eveniment, Tempestini l-a avut în dreapta pe italianul Masina Palitta, unul dintre cei mai experimentați copiloți din peninsulă.

A fost pentru a șasea oară când Tempestini a luat startul în această competiție, revenind după o pauză de trei ani. În 2015 și 2016 a încheiat de fiecare dată pe locul secund la general. Atunci reprezenta încă Italia, reușind să obțină cetățenia română la finalul sezonului 2016.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.