Lewis Hamilton tot mai aproape de Ferrari. Sebastian Vettel favorit să îi ia locul?

Pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, este tot mai aproape de o plecare la Ferrari. Eddie Jordan, fost patron al echipei Jordan Grand Prix și analist sportiv a comentat subiectul aflat pe buzele tuturor fanilor.

Hamilton este proaspăt câștigător al sezonului, iar contractul lui cu Mercedes expiră la finalul 2020, iar potrivit mai multor informații apărute în ultimele luni, staff-ul acestuia s-a întâlnit deja cu membri din conducerea Ferrari.

„În 2021 ar fi momentul perfect pentru ca Hamilton să meargă la Ferrari. Vrea să câștige mai multe titluri. Lewis știe că viitorul lui Mercedes în Formula 1 este incert. În plus, contractul lui Toto Wolff (n.r. șeful Mercedes) expiră tot atunci.

Lewis va merge la Ferrari doar dacă va fi acolo cineva care să-l protejeze de Charles Leclerc. Deci Ferrari îl va aduce și pe Toto. El știe cum să facă echipa și alege cele mai bune strategii. Ar vrea un nume ca Ferrari în C.V-ul lui. Sunt absolut sigur că Hamilton va merge la Ferrari în 2021. Și Toto Wolff va merge cu el. Sebastian Vettel (n.r. actual pilot Ferrari) se va retrage în 2020. Sau, dacă Mercedes va continua în Formula 1, va merge acolo”, a declarat Eddie Jordan la Top Gear.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.