Reacțiile apărute după zvonurile referitoare la venirea lui Hamilton la Ferrari

După uluitoare știre apărută înaintea Marelui premiu de la Abu-Dhabi în care Gazzeta dello Sport anunța ca pilotul britanic Lewis Hamilton este dorit de Ferrari, team managerul Mattia Binotto nu a dezmințit acestă știre, ba dimpotrivă, acesta și-a exprimat admirația.

„Este un pilot fantastic şi faptul că va fi liber după sezonul viitor ne face extrem de fericiţi,” a declarat oficialul de la Ferrari.

Nici Lewis Hamilton nu a închis uşa unei asemenea mutări. Asta după ce Gazzetta dello Sport a dezvăluit că s-a întâlnit deja cu preşedintele lui Ferrari, John Elkann.

„Cred că este primul compliment pe care-l primesc de la Ferrari în cei 13 ani de când sunt în Formula 1. Le mulțumesc, le-a luat cam mult timp să mă remarce! Mă voi gândi serios la ce am de făcut pe final de carieră, pentru că vreau să continui să câștig,” a fost reacția lui Hamilton.

Cei de la Mercedes par a se fi resemnat cu ideea că-l vor pierde pe cel care are 6 titluri în Marele Circ, cu unul mai puțin decât Michael Schumacher. Toto Wolff, care pare și el gata de accepta o nouă provocare, a recunoscut că nu poate împiedica despărțirea de Lewis Hamilton.

„Este o lume liberă, oricine are dreptul să exploreze ce opțiuni are în carieră, inclusiv piloții de Formula 1. Nu am niciun fel de problemă în acest sens. Orice pilot își dorește să fie în cea mai rapidă mașină posibilă, iar cei care au cele mai puternice mașini își doresc cel mai bun pilot,” a spus austriacul despre presupusa plecare a lui Hamilton.

Sebastian Vettel a glumit pe seama venirii lui Lewis Hamilton la Ferrari.

Marile probleme vor fi în privința actualilor piloți de la Ferrari, Sebastian Vettel și Charles Leclerc, protagoniștii unei coliziuni incredibile în Brazilia. Întrebat de ziariști, Vettel a avut o replică ironică:„Cred că Hamilton este deja la Ferrari, nu-i asa?”, în timp ce Leclerc a fost mai diplomat.

„În Formula 1 concurezi împotriva celor mai buni. Acum îl am pe Seb coechipier de la care am învățat multe, a câștigat 4 titluri mondiale. Întotdeauna ai de învățat de la campioni, deci l-as primi pe Lewis cu brațele deschise,” a spus francezul.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.