Mercedes-Benz GLS 63 4Matic+ cel mai luxos SUV din gama producătorului german

Primele imagini oficiale cu noul SUV Mercedes-Benz GLS 63 4Matic+ au fost făcute publice. Se pare că noul SUV va depăși toate așteptările fiind cel mai luxos din gamă, cu un spațiu de invidiat pentru pasager ascunzând sub capotă un motor de 4.0 litri.

Are 612 cai-putere și un cuplu de 850 Nm disponibil după 2500 rpm. Motorul termic este conectat la roți printr-o transmisie AMG Speedshift cu 9 rapoarte, resursele fiind manageriate mai apoi de sistemul de tracțiune integrală AMG Performance 4Matic+.
Constructorul german nu a specificat încă greutatea, dar propulsorul său este atât de bine optimizat încât are nevoie de doar 4,2 secunde pentru a ajunge de la 0 la 100km/h.. Viteza maximă este limitată la 280 km/h disponibil doar la pachetul AMG Driver.

Foarte serios s-a lucrat și la sistemul de frânare, astfel că GLS-ul este echipat cu discuri de 400 mm pe puntea față și 370 mm pe puntea din spate.

Plurivalența lui GLS este dat de funcția AMG Dynamics, care permite alegerea unui mod de rulare predefinit folosind selectorul AMG Dynamic Select: Comfort, Sport, Sport+, Individual, Trail și Sand sunt opțiunile pe care le pune la dispoziție GLS. Fiecare dintre acestea adaptează disponibilitatea resurselor motorului, greutatea direcției, acuitatea pedalierului, garda la sol și parametrii sistemului de amortizare.

Interiorul este foarte generos conceput să găzduiască până la 7 pasageri, iar finisajele și tehnologia folosită este similară cu cea a clasei S.

Pe lista de dotări standard sunt incluse, cazul lui GLS AMG, pielea AMG Nappa pentru scaune; cele din față vin cu încălzire și ventilație standard. Rândul al doilea de scaune primește doar încălzire standard, în timp ce pentru rândul al treilea de scaune, această funcție este opțională.

Lista de opționale este, firește, generoasă și include pachetele Air-Balance, Energizing, Warmth Comfort, dar și sistemul de sunet Burmester 3D surround.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.