WRC Raliul Spaniei-Napoca Rally Academy din nou o prestație excelentă

Simone Tempestini si Sergiu Itu au un start excelent de raliu: după o prima proba cu un ritm mai slab, echipajul roman reușește al treilea timp pe a doua proba a raliului, ca mai apoi pe cea mai lungă specială să obțină al patrulea timp. Cu schimbări de lider și o luptă strânsă la vârf, echipajul român se afla la doar 12,2 secunde de liderul WRC2 si la 2,4 secunde de podium.

https://www.facebook.com/SimoneTempestiniRallyDriver/

In prima probă de 7 km Sebastien Ogier începe in forța și se impune cu un avans de 0,7 secunde in fata lui Dani Sordo. Campionul en-titre a declarat la finalul specialei că va da totul pe probele din Spania, o victorie fiind necesară pentru a se menține în cărți pentru titlul de campion mondial. Thierry Neuville este al treilea, la o secundă de francez, urmat de Kris Meeke (+1.2s) si Ott Tanak (+1.8s). A doua speciala începe dramatic, cu probleme la servo-direcția și transmisia Citroen-ului C3 al lui Ogier – francezul pierde peste 40 de secunde și predă fotoliul de lider lui Neuville, care obține cel mai bun timp pe PS2, urmat de Sordo si Meeke.

In WRC2Pro, cu trei victorii de proba, Mads Ostberg se află la conducere, urmat de Kalle Rovanpera pe locul secund și Jan Kopecky pe ultima treaptă a podiumului. În lupta directa cu Ostberg pentru locul secund la finalul sezonului, Gus Greensmith este doar al patrulea, având un handicap de 1 minut și 40 de secunde, mare parte datorat unei pene de cauciuc pe ultima specială.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.