Juan Manuel Correa pilotul implicat în accidentul din luna August în formula 2 operat cu succes.

Pilotul Juan Manuel Correa, implicat în accidentul de Formula 2 din luna august, în care şi-a pierdut viaţa francezul Anthoine Hubert, la Spa-Francorchamps, a fost supus unei operaţii la piciorul drept care a durat 17 ore. După ce a trecut de acest hop, pilotul, în vârstă de 20 de ani, a spus că este „impresionat de numărul imens de mesaje de încurajare și de dragoste pe care le-am primit”.

În primele declarații pe care le-a făcut după intervenția chirurgicală, Juan Manuel Correa le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul „imens” din această perioadă.

Familia lui Correa a dat publicității un comunicat în care spune că tânărul a suferit o intervenție chirurgicală de 17 ore în spitalul din Londra, duminica trecută, medicii fiind încrezători că procedura a fost un succes/
Pilotul american de origine ecuadoriană rămâne sub „observație atentă” și este acum programat pentru „o intervenție chirurgicală suplimentară, mai puțin complexă”, în două săptămâni. El ar putea părăsi spitalul peste o lună și jumătate.

„Aceste săptămâni au fost extrem de dure, mai dure decât orice lucru cu care m-am confruntat atât fizic, cât și mental”, a spus Correa într-o declarație.

„Înțeleg viitorul meu în ceea ce privește recuperarea picioarelor, în special piciorul drept este încă nesigur, iar reabilitare fizică va fi extrem de lungă și complicată. Încă procesez tot ce se întâmplă. Vreau să mulțumesc fiecărei persoane care, într-un fel sau altul, mi-a arătat sprijinul său. Sunt impresionat de numărul mare de mesaje pe care le-am primit. Vă mulțumesc tuturor din suflet și vreau să știți că încurajările voastre au făcut diferența”, a transmis pilotul.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.