CNRD. Bătălia pentru titlul de campion de anul acesta se va decide în ultima etapă la Brasov.

După ce mai bine de două decenii în care a dat startul sezonului, de data aceasta, cea de-a 48-a ediție a Tess Rally Brașov va trage cortina peste ediția 2019 a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, în perioada 17-19 octombrie.

Foto Credit fras.ro

Cu 7 etape intense, actualul sezon continuă să rămână unul disputat, iar titlul de campion național absolut se va decide sub Tâmpa. Lupta pentru trofeul cel mare se va da între Simone Tempestini și Vali Porcișteanu, cei care au ocupat primele două locuri și la finalul anului trecut.

Acestora li se vor adăuga mulți alți concurenți care vor lupta pentru poziții cât mai bune în clasamentele anuale finale ale diferitelor categorii. Față de anii trecuți, Tess Rally 48 se va desfășura pe macadam, suprafață care l-a făcut cunoscut la nivel național acum 48 de ani.

Foto Credit masini.ro

Suntem convinși că echipajele prezente la TESS Rally 48 vor aprecia calitatea suprafeței de rulare a probelor speciale propuse pentru cele două zile de concurs. Nu putem decât să le mulțumim autorităților locale din Râșnov, Bran, Șinca, Holbav și Crizbav pentru deschiderea de care au dat dovadă când le-am prezentat proiectul nostru” a declarat Cristian Andrei, managerul TESS Rally 48.

„Pentru ca totul să fie nou în etapa de anul acesta, am schimbat și locația superspecialei, revenind la un traseu foarte apreciat de către participanții la raliurile Țara Bârsei. Și aici mă refer la serpantinele ce duc spre campusul universitar din Brașov.” a adăugat Cristian Andrei.

TESS Rally 48 va debuta joi, 17 octombrie, cu prezentarea echipajelor și startul festiv, ce vor avea loc în Piața Sfatului din Brașov. Vineri dimineață (18 octombrie) este programată sesiunea de shakedown. Aceste teste premergătoare se vor desfășura începând cu ora 08:00, pe un drum forestier pus la dispoziție de Primăria Crizbav.

În a doua parte a zilei vor avea loc primele două speciale, Holbav – Șinca Nouă și Râșnov – Bran, iar seara spectatorii vor împânzi proba spectacol Brașov Rally Show. Sâmbătă (19 octombrie) resprezintă ultima zi de concurs a Campionatului Național de Raliuri 2019 și cuprinde parcurgerea de câte două ori a trei probe, Holbav – Șinca Nouă, Râșnov – Glejerie și Strâmbă. Festivitatea de premiere a câștigătorilor TESS Rally 48, dar și nominalizarea campionilor naționali ai sezonul 2019, vor încheia ziua de sâmbătă în aceeași locație plină de istorie, Piața Sfatului din Brașov.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.