Cristiana Oprea și Diana Hațegan prezente la Transilvania Rally datorită unui nou sponsor

Cristiana Oprea și Diana Hațegan revin în mașina de curse weekendul acesta la Transilvania Rally mulțumită noului sponsor “Rezist să fiu antreprenor”, a cărui susținere le permite să ia startul și la ultimul raliu de asfalt din calendarul național al sezonului 2019. Ele vor concura în Cupa DACIA cu al lor Sandero 0.9 TCe, cu care și-au propus o clasare cât mai bună între echipajele competiției monomarcă la finalul celor 147 de kilometri de probe speciale.

Ambiția și evoluția curată cu care fetele au debutat vara aceasta în Campionatul European de Raliuri, dar și rezultatul excelent cu care s-au întors în țară de la etapa FIA ERC Rally di Roma Capitale au atras atât atenția mass-media, cât și interesul companiilor care își doresc să iasă din tiparele clasice de comunicare și să susțină proiecte curajoase, autentice.

Așa s-a întâmplat și în cazul echipei “Rezist să fiu antreprenor”, formată din 3 femei puternice care au rezonat cu misiunea echipajului feminin C. Oprea/D. Hațegan. Cristina Norocel, Alina-Roxana Striinu și Maria-Corina Stratulat sunt antreprenoarele din spatele unui nou program dedicat clarității în business, iar noul parteneriat va demonstra că atât motorsportul, cât și antreprenoriatul, nu sunt despre graniţe sau gen, ci despre performanţă şi determinare: 

“A fi antreprenor nu este un sprint, ci un maraton. Luând start-ul prin programul ,,Rezist să fiu antreprenor?!”, vei descoperi insight de calitate, poveşti de succes şi de eşec, modalităţi eficiente de promovare şi de conturare a unei strategii, informaţii despre bugetare, cash-flow, elemente de educaţie financiară, cât şi despre omul din ,,om de afaceri”. Vei descoperi punctele tale forte şi vei afla cum să îţi îmbunătăţeşti rezultatele.”, afirmă Cristina Norocel, co-founder al programului.

Fiind primul raliu după Roma când Cristiana și Diana concurează din nou împreună, Transilvania Rally va fi cu siguranță un eveniment special. În plus, este și al 5-lea start consecutiv al Cristianei la Cluj, dar și unul dintre raliurile de casă ale Dianei.

“Sunt foarte fericită să am certitudinea participării la raliul meu preferat din România. Planul nostru este să punem cap la cap toată experiența acumulată pe asfalt în acest an și să țintim o clasare cât mai bună în Cupa DACIA. Vacanța mi-a permis să mă odihnesc după maratonul de raliuri din vară, cu 5 etape la care am concurat în 6 săptămâni, așadar ne prezentăm la start încrezătoare și cu forțe proaspete! Este posibil ca acesta să fie unul dintre ultimele raliuri cu Sandero – avem în plan un upgrade pentru 2020 care să ne permită participarea constantă în Campionatul European, unde țintim ERC Ladies Trophy. Așadar cu siguranță weekendul acesta la Cluj îl vom exploata la maxim pe Sean D’Or!” a declarat pilotul Cristiana Oprea.

Copilotul Diana Hațegan este și ea entuziasmată de weekendul ce urmează:

 Sunt nerăbdătoare să revin în mașina de curse și să alergăm pe probele de la Cluj, speciala Dângău fiind una dintre preferatele mele. Vrem să fim competitive, să punem în practica tot ce am învățat din ultima noastră participare în ERC și să luptăm pentru un al treilea podium din acest sezon.”

Cel mai așteptat eveniment de motorsport autohton, Transilvania Rally, se desfășoară pe 26-28 septembrie pe probele de asfalt din Cluj. Joi, pe 26 septembrie, spectatorii sunt invitați pe esplanada Cluj Arena să își cunoască sportivii preferați în cadrul unei sesiuni de autografe și poze, care va fi urmată de startul festiv și de o serie de surprize pregătite de organizatorii raliului. Vineri și sâmbătă echipajele vor avea de parcurs 9 probe speciale în zonele Căpușu Mare – Beliș – Mărișel – Dângău și Florești, iar raliul se va încheia sâmbătă după-amiază cu superspeciala și festivitatea de premiere, care vor avea loc în zona Cluj Arena.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

2 gânduri despre „Cristiana Oprea și Diana Hațegan prezente la Transilvania Rally datorită unui nou sponsor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.