Super Rally Craiova a intrat pe ultima sută de metri

Pregătirile pentru Trofeul Craiova Opel Super Rally intră pe ultima sută de metri. Sute de cai putere își vor da întâlnire pe circuitul stradal amenajat în centrul orașului. Mihai Leu promite spectacol pentru toți cei prezenți.

Ediția “pilot” din 2017 a avut un impact pozitiv atât asupra publicului amator de spectacol, cât și pentru piloți și organizatori. Clubul sportiv AMC Racing, reprezentat de Mihai Leu, revine în Municipiul Craiova în perioada 14-15 septembrie 2018. Evenimentul motorsport reprezintă cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Super Rally, un campionat în care se întrec cei mai buni piloți din diferite discipline motorsport.

Organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al partenerului principal, Opel Romania, Trofeul Craiova Opel Super Rally va aduce la start peste 20 de concurenți și mașini special modificate pentru curse. Printre participanții la eveniment se vor număra atât piloți de raliu, cât și piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Drift, Slalom Paralel și mulți alții. Partenerul principal, Opel România, și partenerul local, Opel Plusauto, au susținut și ediția pilot de anul trecut, marca germană fiind un cunoscut susținător al sportului cu motor.

Circuitul stradal special amenajat pentru competiție va fi amplasat în zona Pasajului Universității, având o lungime totală de 1.8 km. Concurenții vor lua startul în cel puțin patru manșe de concurs, urmând să parcurgă traseul de trei ori, lungimea totală fiind de 5.4 km. Cei mai buni piloți din cele patru manșe se vor califica apoi în manșele finale, în lupta pentru podium.

https://www.facebook.com/cnsuperrally/

Piloții sunt așteptați să se înscrie până marți, 11 septembrie, urmând ca vineri să fie invitați la startul festiv. Publicul va putea obține autografe de la echipajele preferate în Piața Mihai Viteazul, începând cu ora 19:00. Concursul va începe sâmbătă, 15 septembrie, printr-o manșă de recunoașteri programată la ora 8:30. Opel Insignia GSi va deschide competiția, iar mașinile din competiție vor lua startul în manșele de concurs începând cu ora 10:00, cei mai buni piloți urcând apoi pe podium în cadrul festivității de premiere programată la ora 17:30. Pe toată durata evenimentului, publicul va putea admira cele mai noi modele Opel.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Super Rally Craiova a intrat pe ultima sută de metri”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.