Raliul Iașului 5-7 Septembrie, următoarea etapă din CNRD.

 Pe 6 septembrie va debuta ediția a 35-a a Raliului Iașului.

Fanii motorsportului îi vor putea vedea pe concurenții joi, 5 septembrie, la sesiunea de teste la Bârnova, apoi, de la ora 20.30, pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt la prezentarea echipajelor.

Raliul începe vineri, când, la ora 11.00, prima mașină va ieși din Parcul Service pentru a parcurge, de câte două ori, specialele Cioca Boca și Madârjac. Seara, începând cu ora 20.00, spectacolul se mută pe Râpa Galbenă, Pasajul Mihai Eminescu și Bulevardul Independentei unde va avea loc mult așteptată Superspecială. Sâmbăta, sunt programate celelalte 5 probe în partea de sud a orașului, ultima trecere pe Dobrovăţ fiind Power Stage. Ziua continuă cu sosirea festivă în centrul orașului și festivitatea de premiere.

https://www.facebook.com/RaliulIasului/

„Trebuie să recunosc, am avut mari emoții în ceea ce privește organizarea etapei din acest an, însă avem alături de noi oameni care au înțeles importanța acestui eveniment atât pentru Iași, cât şi pentru sportul românesc. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut în aceasta vară, chiar şi celor care ne-au transmis mesaje sau au postat pe conturile de socializare. Aşa am înțeles cât de important este raliul pentru fani și concurenți. Vreau să le transmit un gând bun și celor care conduc destinele orașului nostru, de la primar la consilieri, cei care şi-au dat acordul ca acest eveniment automobilistic, cel mai așteptat din țara noastră, să existe în continuare. Votul lor ne obligă să menținem standardele ridicate şi să le oferim ieșenilor, participanților și celor care ne vizitează cu prilejul Raliului Iașului câteva zile de adevărat spectacol.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Raliul Iașului 5-7 Septembrie, următoarea etapă din CNRD.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.