Kimi Räikkönen realistic în ceea ce privește progresul monopostului

Kimi Räikkönen s-a calificat pe locul 11 alături de colegul său Antonio Giovinazzi, luptându-se în cea mai mare parte a cursei pentru ultimile puncte puse în joc. Acroșajul dintre Sebastian Vettel și Max Verstappen, corelată cu cea de-a doua oprire a lui Lando Norris la boxe, l-a propulsat pe Kimi până pe poziția a 9-a. O ultimă depășire făcută asupra lui Alexander Albon i-a adus fostului campion mondial poziția a 8-a și 4 puncte în clasament.

Nu a fost una din cele mai ușoare curse, trebuie să recunosc. Cred că mașina s-a comportat destul de bine, mai ales în cea de-a doua parte a cursei, însă ne mai lipsește ceva viteză și asta ne limitează. Am ales să stau în zona de activare s DRS-ului pentru a nu fi depășit, și cred că am făcut alegerea cea mai bună.

L-am vazut pe Albon că se luptă din greu cu anvelopele și de aceea am ales să îl depășesc în turul 15. A fost cea mai bună alegere, știind că dacă voi încerca mai devreme acestă își va recupera poziția. În cele din urmă am obținut un rezultat bun.

În prima sesiune de antrenamente de Vineri, Kimi a rămas oprit pe circuit după o problemă tehnică la sistemul de recuperare a energiei, însă din fericire nu a fost afectat pe parcursul cursei.

Alfa Romeo este pe locul 6 în clasamentul constructorilor cu 26 de puncte, la 6 puncte în fața celor de la Racing Point și la 13 puncte în spatele celor de la renault.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.