Gasly și Bottas cei mai rapizi în primele două sesiuni de antrenamente la Siverstone

Pierre Gasly a fost cel mai rapid pentru Red Bull în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone înainte ca Mercedes să revină în frunte în a doua sesiune prin Valtteri Bottas.

Formula 1 revine la sfârșitul acestei săptămâni pe circuitul de la Silverstone, care a semnat recent prelungirea contractului până în 2024.

Prima sesiune de antrenamente libere de vineri a fost afectată de o ploaie slabă care a perturbat ușor planurile echipelor, iar numeroși piloți au derapat după ce au pierdut controlul volanului.

În ultimele secunde ale sesiunii, Pierre Gasly a reușit în mod surprinzător să stabilească cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:27.173. Pilotul echipei Red Bull l-a devansat astfel pe Valtteri Bottas pentru o jumătate de secundă, în timp ce Max Verstappen s-a poziționat pe locul trei în fața lui Lewis Hamilton, care a fost cu aproape o secundă mai lent.

La aproximativ același nivel s-a aflat și Sebastian Vettel, care a încheiat sesiunea pe locul cinci în fața coechipierului său de la Ferrari, Charles Leclerc.

A doua sesiune a fost una mult mai reprezentativă, iar Bottas și-a adjudecat prima poziție cu timpul 1:26.732 după ce l-a învins pe Hamilton pentru numai 0.069 secunde. Ferrari a înregistrat de asemenea progrese prin Leclerc, mai lent cu numai două zecimi de secundă, în timp ce Vettel a fost al patrulea la aproape o jumătate de secundă în spate.

De data aceasta, Gasly a ocupat locul cinci, însă a reușit și acum să fie mai rapid decât Verstappen, care a încheiat pe șapte în spatele lui Lando Norris (McLaren).

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Gasly și Bottas cei mai rapizi în primele două sesiuni de antrenamente la Siverstone”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.