Marele Premiu al Marii Britanii va rămâne în calendar cel puțin până în 2024.

Intrat în circuit încă din anul 1950, MP al Marii Britanii va mai rămâne în calendarul formulei 1 cel putin încă 5 ani după un nou acord semnat.

Chase Carey, Chairman și CEO al formulei 1 s-a întâlnit în acestă săptămână cu reprezentanții British Racing Drivers’ Club, cei care susțin financiar MP de la Silverstone punând la punct toate detaliile unui nou acord.

Suntem încântați să vă anunțăm că British Grand Prix  va rămâne în calendarul formulei 1 în următorii 5 ani, circuitul de la Silverstone fiind unul de tradiție pe care nu am vrut să îl pierdem. Întotdeauna am spus că pentru un viitor cât mai lung, formula 1 trebuie să păstreze locurile istorice, iar Siverstone este unul din ele. Astăzi formula unu este o competiție care se desfășoară pe toate cele 5 continente și urmărite de peste 500 de milioane de fani din întreaga lume, iar scopul nostru este să creștem acest număr, prin aducerea lui în țări noi dar păstrând în același timp și pe cele de tradiție, iar unul dintre acestea este Silverstone.- a spus Chase Carey

https://www.facebook.com/SilverstoneCircuits/

Marea Britanie a jucat un rol vital în istoria sportului cu motor și va continua să o facă și în viitorul apropiat. Șapte din cele zece echipe care participă în Campionatul Mondial de Formula 1 se afla în Regatul Unit iar motorsportul este un important importator economic și tehnologic al tării.

Piloții britanici au adus victorii și campionate mondiale câștigate mai mult decât orice altă națiune, având în același timp cei mai mulți piloți pe grilă, Lewis Hamilton, Lando Norris și George Russel.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.