McLaren Racing, una din cele mai bune curse din 2019

Echipa McLaren Racing a reușit una din cele mai bune curse din sezonul 2019 pe circuitul din Austria, care a avut loc weekend ul trecut pe circuitul Red Bull Ring. Ambii piloți au reușit o treabă excepțională, începând cu Carlos Sainz care a plecat după locul 19 și a terminat pe 8 iar Lando Norris după ce a reușit un nesperat loc 5 în calificări a terminat cursa pe 6.

„Ce cursă! Sunt foarte, foarte fericit că am avut un asemenea progres de pe locul 19 pe grilă și pentru că am compensat ceea se dovedea, până atunci, un weekend dezastruos. Până ieri, am fost foarte frustrat din cauza penalizării încasate din cauza schimbării PU-lui, iar, în ziua cursei, însă am transformat frustrarea în motivație.”

https://www.facebook.com/McLaren.Racing/

„Am avut o cursă frumoasă astăzi, cu un stint lung cu pneurile medii și cu un pitstop la momentul potrivit. De atunci, a fost depășire după depășire, și m-am strecurat în puncte. Singura problemă pe care am avut-o a fost când mi-am avariat aripa față cu 10 tururi înainte de final, atunci când mă luptam cu Gasly pentru locul al șaptelea, însă am limitat daunele și m- am menținut, în cele din urmă, în fața lui Raikkonen pentru a termina pe locul al optulea. Foarte fericit pentru toată lumea din echipă. Felicitări pentru un dublu finiș în puncte. Carols Sainz

 

„Felicitări întregii echipe! Cu acest rezultat formidabil, cu locurile 6 și 8,  am reușit să ajungem pe locul 4 în clasamentul constructorilor. O treabă foarte bună din partea piloților , din partea celor ce s-au ocupat de pitstop-uri și din partea colegilor mei.”

„Lando a avut un start fenomenal și un prim tur excepțional, însă a rămas pe locul șase și și-a menținut pneurile Soft într-o formă optimă. În stintul următor, el a reușit să mențină un ritm similar cu cel al lu Gasly și a terminat în fața sa.”

https://twitter.com/McLarenF1

„Carlos a plecat foarte bine de pe ultima poziție din grilă și a avut de făcut un stint lung pe gumele medii. În stintul cu gumele dure, acesta a avut niște depășiri  spectaculoase , însă a făcut o greșeală și și-a rupt aripa față. Însă,cu toate acesta, a reușit să ajungă al optulea la finish, ceea ce reprezintă o treabă excelentă.”

„Abia așteptăm etapa de la Silverstone, care reprezintă etapa de casă a echipei, dar această cursă a fost epică din toate punctele de vedere , fapt care este important după negativismul din partea fanilor în etapa din Franța de săptămâna trecută .

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.