,, Dacă nu poți efectua asemenea manevre mai bine stai acasă.” – Max Verstappen

Max Verstappen a reușit să câștige Marele Premiu al Austriei după o depășire la limită asupra lui Charles Leclerc cu câteva tururi înainte de finalul cursei.

”A fost o cursă incredibilă și sunt foarte fericit deoarece am reușit să obțin cea de-a doua victorie pe circuitul nostru de acasă. A fost un start nefericit deoarece am activat anti-stall-ul și am căzut până pe poziția a șaptea.”

”După acel moment, ritmul a fost excelent, am rămas calm și am continuat să forțez. Cel de-al doilea stint a fost decisiv deoarece mașina a continuat să devină din ce în ce mai performantă. După ce l-am depășit pe Valtteri am crezut că pot să încerc să merg la victorie deoarece ritmul nostru era așa de bun, dar nu se știa niciodată.”

https://twitter.com/redbullracing

”Am continuat să forțez, am condus la limită și nu am renunțat. Am trecut de Charles cu câteva tururi înainte de final și am fost foarte fericit. Depășirea a fost la limită, dar dacă nu poți efectua asemenea manevre mai bine stai acasă.Vreau să le mulțumesc tuturor de la Aston Martin Red Bull Racing, tot weekendul am muncit împreună foarte eficient și îmbunătățirile par să fi funcționat. Mulțumesc întregii echipe de mecanici, tuturor de la fabrică și de asemenea celor de la Honda, nu a fost ușor pentru ei în ultimii ani, dar a fost incredibil faptul că au reușit să se impună astăzi

Christian Horner s-a arătat și el foarte mulțumit după victoria lui Max.

”O performanță remarcabilă arătată de Max astăzi. Să câștige cursa de aici din Austria și să aducă prima victorie pentru Honda în era V6 hybrid este de necrezut.”

”Câștigarea cursei de acasă înseamnă enorm pentru toți membrii familiei Red Bull. Domnul Mateschitz a investit atât de mult în acest sport împreună cu Aston Martin Red Bull Racing și Toro Rosso, așa că înseamnă foarte mult că am putut să obținem această victorie pentru al doilea an la rând.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.