Valentino Rossi. Venim la Assen plini de speranță

Atât Rossi cât și Viñales pregătiți pentru Assen după ghinionul de la Barcelona. Înainte de haosul din turul doi de la Barcelona speranțele celor doi piloți de la Monster Energy Yamaha  erau destul de mari, însa se pare că nu a fost să fie.

Piloții Yamaha vin foarte motivați la Assen unde ,,Doctorul,, are deja 10 victorii dintre care ultimile trei au fost din 2 în ani, 2013, 2015, 2017. Va continua această scurtă tradiție și în acest an? Rămâne de văzut.

În ceea ce-l privește pe Viñales , acesta are și el 2 victorii aici la Moto 3, în 2011 și 2012 și una în 2014 la Moto 2. Ambii piloți au speranțe mari la Assen după testele pozitive de la Barcelona unde au fost destul de mulțumiți de viteza motoarelor.

După cursa nefericită de la Barcelona suntem gata pentru cele doua Grand Prix uri care urmează, Assen și Sachsenring. La Montmelo inginerii au făcut o treabă foarte bună, s-a lucrat bine și am fost rapizi. M-am simțit foarte bine pe parcursul celor două tururi așa că în Olanda vom lucra din greu pentru a e putea lupta pentru locurile din față. Testul de la Barcelona a fost unul pozitiv și cred că concluziile trase ne vor ajuta să avem un weekend bun în Olanda. Vom da tot ce putem.- a comentat Rossi

După testul de la Montmelo venim la Assen foarte motivați.- spune și Maverick Viñales . Testul a fost unul pozitiv pentru noi. Cred că am obținut cea mai bună setare a sezonului, așa cum s-a văzut și în Catalunya înainte de accident. Sunt nerăbdător să mă urc pe motor și să demonstrăm că suntem competitivi. Din păcate s-au diminuat mult șansele pentru câștigarea campionatului , ne vom concentra însă pe obținerea cât mai multor podiumuri și cu ochii pe sezonul viitor.- Maverick Viñales

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Valentino Rossi. Venim la Assen plini de speranță”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.