Raliul Moldovei fără Simone Tempestini și Bogdan Marișca

Napoca Rally Academy a anunţat încă de la startul sezonului că, din raţiuni logistice, atât Simone Tempestini, cât şi Bogdan Marisca nu vor avea un program complet în Campionatul Naţional de Raliuri. După consultarea documentelor şi ţinând cont de numărul mai mic de puncte puse în joc, NRA a decis ca cei 2 piloţi să nu ia startul la Raliul Moldovei. Din păcate, nici maşina lui Florin Tincescu nu a putut fi reparată la timp după accidentul de la Raliul Argeşului.
Astfel, vom fi reprezentati la Bacău de 3 echipaje: Mihnea Mureșan / Marc Banca (Peugeot 208 R2), Norbert Maior / Maior Francesca-Maria (Peugeot 106) şi Andrei Mitre / Robert Maior (Dacia Sandero).
Marco Tempestini :

„Nu ne face plăcere să nu fim prezenţi la Bacău în formulă completă, din respect pentru fani şi pentru organizatorii raliului, însă încă de la început am spus că nu agreăm varianta de campionat cu 8 etape din care se scad la final cele mai slabe două rezultate. Din acest motiv, dar şi din raţiuni de buget am decis ca Simone şi Bogdan să nu ia startul la acest raliu. Sunt sigur că, la fel ca până acum, juniorii se vor bate pentru primul loc la clasele lor şi asta ne va permite să nu pierdem prea multe puncte faţă de adversarii noştri”.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.