Ferrari pregătită se vină cu noi update-uri în Franța

Chiar dacă nu au câștigat în Canada Ferrari a demonstrat că încă se pot lupta cu cei de la Mercedes. Mattia Binotto a dezvăluit că în Franța vor veni cu câteva modificări. Greșeala făcută de Vettel din turul 48 din Marele Premiu al Canadei l-a costat victoria după penalizare de 5 secunde pe care a primit-o.

Datele celor de la Ferrari sugerează faptul că scuderia are puterea de a se lupta cu cei de la Mercedes în Franța pe circuitul Paul Ricard. Scuderia a lucrat din greu la Maranello pentru a găsi soluții la rezolvarea problemelor ce i-a împiedicat să obțină prima victorie din acest sezon.

După Marele Premiu al Canadei ne dorim să revenim pe drumul cel bun pentru a putea reveni în lupta cu rivalii de la Mercedes. În Franța vom veni cu câteva mici îmbunătățiri, care reprezintă pentru noi un pas în față în ceea ce privește dezvoltarea mașinii.Aceste mici update-uri nu este o soluție la problemele noastre dar feedback-ul ne va ajuta să obținem pași importanți ăn dezvoltarea mașinii.- a spus Mattia Binotto

Vettel este de părere că SF90 poate avea un ritm destul de bun în Franța unde anul trecut el a terminat pe locul 5 după un contact cu Bottas.

Cursa de anul trecut de pe circuitul Paul Ricard a fost una destul de dificilă pentru noi, știm că acest circuit nu este unul care să avantajeze monoposturile noastre, însă suntem încrezători și suntem gata să facem totul pentru a câștiga.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Ferrari pregătită se vină cu noi update-uri în Franța”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.