Start în Raliul Moldovei powered by Dedeman

Raliul Moldovei powered by Dedeman a ajuns la cea de-a noua ediție și este programat să aibă în perioada 21-22 Iunie. Nu mai puțin de 55 de echipaje s-au înscris la startul competiției și se vor lupta pentru victoria celei de-a treia etape a Campionatului Național de Raliuri Dunlop.

Raliul Moldovei Bacău 2019 este organizat de ACS Rally Spirit, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul partenerului principal Consiliul Județean Bacău, în asociere cu Primăria Onești, Primăria Moinești, Primăria Bacău și Primăria ZemeșSponsor principal: Dedeman Automobile.

Cea de-a noua ediție a Raliului Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile a dat lovitura. Și asta chiar înainte de a începe! Ediția 2019 a competiției care contează ca etapa a treia în CN Raliuri Dunlop, CN Rally 2 și CN Raliuri pentru Vehicule Istorice reunește la start un număr record de participanți. Maximul, 47, fusese înregistrat în urmă cu un an. Acum, Raliul Moldovei Bacău ridică ștacheta. Bine de tot!

„Este, într-adevăr, o realizare. Aproape că nu avem loc în parc pentru toate mașinile. Ne bucurăm că traseele Raliului Moldovei Bacău continuă să suscite o puternică atracție pentru piloții din România, dar și pentru cei din străinătate”, a declarat organizatorul Adrian Răspopa, care revine în acest an și în calitate de pilot. „Chiar dacă venim după un an de pauză, avem convingerea că, evoluând acasă, vom face o figură frumoasă. Obiectivul este o evoluție bună, dar lipsită de riscuri, care să ne claseze în primii patru la general”, a spus Răspopa.

Raliul Moldovei Bacău 2019 este alcătuit din 13 probe, împărțite de-a lungul a două zile și măsoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.  

Sursă: https://www.facebook.com/RaliulMoldovei/

Raliul Moldovei Bacău powered by Dedeman Automobile va oferi 10 ore de transmisiuni directe ținând conectați la febra raliului fanii de motorsport din România. În prima zi TVR Iași va transmite proba Vermești, iar Superspeciala de la Onești urmează să fie difuzată simultan de Telekom Sport și TVR. Producția a fost încredințată Casei de Producție Studio Video Art condusă de cunoscutul Ticu Alexe.

A doua zi transmisiunile TV vor viza proba Racova, care urmează să fie transmisă la ultimele două treceri, cea din urmă fiind și Power Stage. 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.