Simone Tempestini nu se dezminte și repetă performanța de la raliul Argeșului.

Echipajul de la Napoca Rally Academy format din Simone Tempestini și Sergiu Itu au repetat performanța de la Raliul Argeșului câștigând toate cele 9 probe speciale din Raliul Aradului.

După prima zi de concurs cei doi aveau un avantaj de 15 secunde și 70 de sutimi, însă în cea de-a doua zi aceștia au reușit să își mărească considerabil avansul, reușind să încheie concursul la o distanță de 3:50,09 de echipajul clasat pe locul al doilea. Dan Gîrțofan și Tudor Mârza este echipajul care a terminat pe locul secund, reușind al 5-lea podium din carieră ăn Raliul Aradului.

Cât despre Simo Tempestini și Sergiu Itu, aceștia au reușit a 3-a victorie în Raliul Aradului, după cele obținute în 2015 și 2016. Cu acestă victorie au stabilit și un record cu 37 de probe câștigate în Raliul Aradului.

Locul 3 a revenit echipajului format din Vali Porcișteanu și Dan Dobre la doar 60 de scunde în spatele echipajului de pe locul al doilea , după ce au fost penalizați în proba specială 1 cu 3 secunde. Cu toate aste au reușit să își păstreze locul al doilea la general după primele două etape.

Cupa Suzuki în Raliul Aradului a fost câștigată de Dănuț Budai și Lucian Budai preluând fotoliu de lider la capătul celor două runde, , în timp ce la Cupa Dacia, pe primul loc au urcat Bogdan Gheorgheiu și Andrei Pintilii. Andrei Georgescu, având-o în dreapta pe Mihaela Balint, s-a impus în clasamentul debutanților, în timp ce la Rally 2 victoria a fost adjudecată de Claudiu Albuț și Alexandru Ursu.

Un alt motiv de bucurie pentru Dan Gârțofan ocupantul locului secund este și prima poziție în clasamentul RC2N reușită de fiul său Andrei și Doru Vraja (Subaru Impreza N5)

Pentru campionul en-titre Simone Tempestini urmează etapa WRC din Portugalia. 

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

3 gânduri despre „Simone Tempestini nu se dezminte și repetă performanța de la raliul Argeșului.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.