Start festiv la cea de-a XI ediție a raliului Aradului

Startul festiv pentru cea de-a XI-a ediție a Raliului Aradului s-a dat joi seara pe platoul din fața Palatului Administrativ, fanii competițiilor de raliu având ocazia de a cunoaște cele 65 de echipaje înscrise la start și de a vedea de aproape mașinile, rulând la viteză mică în centrul orașului.

Participanții la evenimentul în aer liber au avut parte și de o prezentare de modă cu creațiile vestimentare ale designer-ilor arădeni Ozsvar Dorotheea și Paul Micșa, precum și un concert al trupei ACE of DC (AC/DC tribute band).

Circulația rutieră a fost închisă pe anumite străzi centrale și o porțiune a Bulevardului Revoluției. Vezi aici unde și între ce ore vor fi din nou restricții rutiere vineri și sâmbătă.

De asemenea, va fi întreruptă și circulația tramvaielor în centru, între anumite ore. Detalii aici.

Mâine, în prima parte a zilei, în localitatea Chesinț, sunt programate testele oficiale premergătoare raliului, când cei interesaţi vor putea deveni copiloţi de ocazie, experimentând astfel senzaţiile oferite de o maşină de raliu.

Probele speciale încep tot mâine, de la ora 16:33 la Frumușeni, de la ora 17:36 la Șiștarovăț și de la ora 18:59 la Frumușeni.

În a doua parte a zilei de vineri, cu începere de la ora 20:00, în centrul Aradului va avea loc SuperSpeciala, probă care adună în fiecare an peste 10.000 de spectatori.

Sâmbătă, în jurul orei 18:15, este estimată sosirea festivă pentru primele trei echipaje, în faţa Primăriei Municipiului Arad, iar de la ora 21:30 este programată festivitatea de Premiere tot pe platoul din faţa Primăriei. Evenimentul va fi încheiat cu un concert al trupei Crazy Little Queen.

Programul complet se găsește aici.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

3 gânduri despre „Start festiv la cea de-a XI ediție a raliului Aradului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.