Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Cupa Cheile Grădiștei

Foto credit :radioresita.ro

Cheile Grădiștei este o nouă ediție inaugurală , și tot odată cea de-a doua etapă din Campionatul National de Viteză în Coastă care se va desfășura în weekend-ul ce urmează (18-19 Mai).

Prima ediție a Cupei Cheile Grădiștei se va desfășura pe un traseu care face legătura între localitățile Moeciu și Fundata ,un traseu complet nou, în care vor lua startul 87 de piloți. Participă piloți cu renume precum Lucien Hora, liderul clasamentului OPEN, Andrei Dumitrescu, campionul național absolut, Emil Nestor, Silviu Dumitrescu, Dani Oțil și Aurelian Andronache,
 Lucian Răduț, Costi Stratnic, Bogdan Cuzma sau Călin Făgădar, dar și mașinile GT (Ferrari și Audi R8) pilotate de Mihai Leu, Florin Voicu și Eduard Cozma. Acestora li se vor adaugă multe alte mașini de concurs, contemporane sau clasice, ale căror concurenți sunt hotărâți să descopere și să cucerească noul traseu.

Foto credit: presscafe.ro

Sâmbătă, 18 mai, sunt programate trei manșe de recunoaștere și două manșe de antrenamente cronometrate, acestea din urmă fiind decisive pentru stabilirea ordinii de start din manșele de concurs. Cele două urcări de concurs vor avea loc duminică, 19 mai, de la orele 13:00, respectiv 15:30, după ce în prealabil piloții vor mai avea la dispoziție încă două runde de recunoaștere.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.