Podium în Raliul Bulgariei pentru Dan Gîrțofan și Tudor Mârza

Echipajul format din Dan Gîrțofan și Tudor Mârza a reușit un nou podium în Raliul Bulgariei acesta fiind prima etapă din cadrul ERT, -Balkan Rally Trophy 2019. Cursa s-a dovedit a fi una foarte interesantă și prin prisma faptului că cei doi brașoveni au avut parte de o penalizare de 90 de secunde datorită ieșirii întârziate dintr-unul parc de service.

„Într-unul din parcurile de service dintre probe am avut o problemă cu fuzeta de la roata stânga față, în sensul că am observat foarte târziu că aveam două prezoane rupte. Am întârziat ieșirea din service cu câteva minute, pentru a schimba fuzeta, astfel că am primit o penalizare de 90 de secunde, ceea ce ne-a anulat șansele la victorie” ,a povestit Dan Gîrtofan.

În ciuda acestui lucru brașovenii au reușit totuși un loc 3 ceea ce nu este rău deloc.


,,A fost un raliu foarte frumos, cu probe foarte rapide și tehnice. Am întâlnit tot felul de suprafețe de rulare, de la asfalt denivelat, la asfalt lucios, de ziceai că mergi pe gheață, până la o porțiune de 3 km de pământ, de drum de țară. Am avut și noroc de vreme bună, chiar dacă sâmbătă erau niște amenințări de ploaie. Dacă nu ar fi fost acea penalizare, probabil că am fi avut o șansă mare de a câștiga cursa. Din păcate, probele au fost foarte scurte, astfel că misiunea noastră de a recupera diferența de timp față de primul loc a fost pur și simplu una imposibilă. Ne bucurăm că am reușit să încheiem cursa pe podium. Per total a fost un weekend reușit pentru noi. Am avut un ritm bun, am câștigat și câteva probe și am luat puncte bune în ERT”a mai adăugat dublul campiona național.

Un alt motiv de bucurie pentru Gîrțofan este și faptul că fiul său Andrei Gîrțogan cu coechipierul său Doru Vraja au obținut locul 5 la general și locul 2 la ERT.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.