Andrea Dovizioso invitat să piloteze în Campionatul German de Turisme-DTM

Pilotul italian Andrea Dovizioso Ducati Team a fost invitat să piloteze în Campionatul German de Turisme -DTM de către Dieter Gass director Audi Motorsport. Dovi va schimba ghidonul motorului său cu un Audi RS5 cu care va disputa 2 curse pe data de 8 și 9 Iunie la Misano

„Sunt foarte încântat că am adus un superstar precum Andrea Dovizioso ca pilot invitat în DTM. Piloții de MotoGP sunt adevărați eroi în Italia. Andrea este din zona circuitului Misano, a câștigat cursa de acolo anul trecut și va atrage mulți fani. Suntem foarte nerăbdători să vedem ce poate face la debutul său în DTM. Faptul că își rezervă timp pentru DTM între două curse de MotoGP este fantastic. Aș vrea să le mulțumesc lui Claudio Domenicali, CEO Ducati, și lui Luigi Dall’Igna, General Manager al Ducati Corse, care au fost de acord cu această apariție a lui Dovi în DTM.”

Foto : mcnews.com.au

Dovizioso, în vârstă de 33 de ani, este actualmente pe locul trei în clasamentul general al clasei regină a Motomondialului, la doar trei puncte de liderul Marquez, și a testat mașina Audi RS5 DTM la Hockenheim acum ceva vreme, urmând să testeze din nou mașina pe circuitul Marco Simoncelli, la final de mai.


„E greu să găsești timp ca să te pregătești pentru așa ceva în timpul sezonului de MotoGP, dar de-abia aștept să concurez într-o competiție auto de nivel atât de înalt precum DTM,” a spus Dovizioso. Mașina este incredibilă, e o provocare diferită față de al meu Desmosedici GP și trebuie să mă pregătesc, așa că am făcut multe tururi în simulator înainte să conduc mașina pentru prima dată. Misano este o pistă specială pentru orice pilot italian și este locul în care am reușit o victorie incredibilă anul trecut, așa că sunt foarte încântat și recunoscător pentru această oportunitate.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.