Super Rally Mangalia 11-12 Mai debutează cu nume grele

Campionatul ajuns la a doua ediție își propune sa aducă la start piloții de top și o lista lunga de concurenți. Organizatorii speră să se atingă limita maximă de înscrieri (40 concurenți). Reamintim ca la finalul sezonului trecut, la București, limita maximă a fost ridicată.

Super Rally Mangalia vine cu o listă de nume grele precum Raul Badiu, Titi Aur, Dani Oțil Lucian Răduț Costel Cășuneanu. Sunetul motoarelor va răsuna în acest weekend deschizând al doilea sezon de Super Rally.

Este prima dată când dr organizează o corepetiție auto în acest oraș și sunt bucuros că noi suntem cei care facem asta. avem un traseu foarte frumos, care trece prin centru și prin port, avem invitați specialiști , avem și piloși consacrați ,așadar va fi o competiție frumoasă, la care publicul are ce vedea.-a spus Mihai Leu

Foto Credit :fras.ro

Printre numele grele de pe listă îl avem Raul Badiu concurent în Junior WRC, Titi Aur, Lucian Răduț și bineînțeles că nu putea lipsi nimeni altul decât Mihai Leu. Ce avem nou în acest an este și o categorie specială dedicată mașinilor de epocă, însă în viitor Mihai speră și la o categorie dedicată mașinilor electrice.

Super Rally 2019 powered by Superbet va debuta Vineri cu prezentarea a evenimentului , iar ziua de Sâmbătă va fi dedicată competiției în sine . Începând cu ora 09:00 vor începe calificările, pentru ca mai apoi încetând cu ora 15:00 să înceapă finala în care vor fi calificați primi 12 piloți. Tot Sâmbătă va avea loc și festivitatea de premiere începând cu ora 19:00

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Un gând despre „Super Rally Mangalia 11-12 Mai debutează cu nume grele”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.