Victorie clară pentru clujeanul Simone Tempestini în Campionatul Naținal de Raliuri Dunlop

Raliul Argeșului desfășurat pe parcursul acestui weekend a fost câștigat de Simone Tempestini si Sergiu Itu, aceștia impunându-se în toate cele 8 probe speciale din cele 2 zile de concurs. La volanul Hyundai-ului său i20 R5 model cu care concurează și în WRC Simo i-a devansat pe Vali Porcișteanu și Dan Dobre pe un Citroen C3 R5.

Locul al treilea de pe podium a aparținut echipajului format din Dan Gîrțofan și Tudor Mârza pe o Skoda R5. Dintr-un total de 77 de echipaje, 22 au fost nevoite sa abandoneze printre care s-au aflat și cele formate din Titi Aur și Silviu Moraru, implicați într-un accident ,precum și Bogdan Marișca și Itu Sebastian, aceștia având parte de ceva probleme tehnice.

La 2 Roți Motrice Față, victoria i-a aparținut echipajului Adrian Teslovan/Vajk Imre Cseh (Citroen DS3 R3T Max), la Debutanți s-au impus David Târță și Georgiana Gologan (Suzuki Swift Sport), în timp ce în clasamentul Juniorilor au câștigat Norbert Maior și Francisca Maior (Peugeot 106).

În clasamentul cupelor monomarcă, Cristian Șugar/Vlad Colceriu s-au impus în Cupa Dacia, iar Bogdan Vrabie și Levente Csegzy au câștigat Cupa Suzuki.

Foto Credit : raliulargesului.ro

Adrian Teslovan/Vajk Imre Cseh s-au impus și la Clasa RC3, în timp ce Mihnea Mureșan și Marc Banca (Peugeot 208 R2) au câștigat Clasa RC4.

Pe lângă succesul de la Juniori, Norbert Maior și Francesca Maior s-au impus și la RC5. La Clasa 11 au câștigat Adi Iliescu și Rareș Badea (Mitsubishi Lancer Evo), în timp ce la 12 au câștigat Remus Cotuț și Mircea Onofrei (Ford Fiesta ST).

La Raliuri Istorice, Gunther Graef și Cristian Cibu (BMW 1602) și-au adjudecat victoria. În Campionatul Național de Rally 2, pe prima poziție s-au clasat Florian Nițurad și Mihai Popa (Ford Fiesta).

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.