Campionatul Mondial de Motociclism Viteză revine în Europa-BlockStart

După Asia, America de Sud și America de Nord moto-mondialul de viteză revine în Europa pe circuitul Angel Nieto de la Jerez de la Frontera.

Circuitul a suferit ceva modificări chiar înainte de începerea sezonului ceea ce va fi o adevărata provocare pentru tehnicienii de la Michelin, care nu au putut încă testa aici. de aceea au venit cu câte 4 opțiuni de anvelope pentru fiecare roată. În ceea ce privește configurația acestuia , nu este una care să avantajeze un anumit motor, circuitul fiind unul mai mult tehnic fără linii drepte lungi de viteză.

Marc Marquez ar trebuie să fie mult mai motivat după eșecul de la Austin mai ales că va concura în fața suporterilor săi. Il Dottore pare și el într-o formă excelentă,mai ales după podiumul din Statele Unite, iar circuitul de la Jerez este unul pe care VR46 se simte foarte bine.

Alex Rins pare și el să aibă suflul necesar pentru a se lupta pentru locurile din față după prima sa victorie din carieră de la Austin. Deasemenea nu îi putem exclude pe Jorge Lorenzo și Maverick Viñales care concurează și ei în fața propriilor suporteri.

Este foarte greu de dat un pronostic pentru cursa de duminică. Istoria recentă ne-ar îndemna să îl dăm pe Marquez favorit pentru victorie, dar acesta va trebui să se lupte cu mulți adversari redutabili și orice greșeală l-ar putea costa scump. Doctorul este pe val după Austin, dar Yamaha tinde să nu meargă bine la temperaturi ridicate pe Jerez nici pe asfaltul nou turnat. Lorenzo merge tare aici la Jerez, dar vine după o lungă perioadă de recuperare și va fi greu să își bată coechipierul fără ca acesta să facă o greșeală. Probabil vom avea parte de un grup compact din care e posibil ca oricine să câștige.

Cursa va avea loc Duminică 5 Mai la ora 1500.

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.