Start în Cupa Suzuki-Raliul Argeșului 2-4 Mai

Cupa Suzuki a reușit să atragă dela un sezon la altul tot mai mulți sportivi luând o amploare tot mai mare din 2013 și până azi. În anul 2013 s-a dat startul pentru prima dată în cea de-a doua competiție monomarcă din Campionatul Național de Raliuri.

Anul 2019 vine cu o noutate, și anume reintegrarea în calendar a Raliului Argeșului ajungând-se astfel la nu mai puțin de 8 etape.

Calendar CNR 2019:

  • Raliul Argeșului 2 – 4 Mai
  • Raliul Aradului 24 – 25 Mai
  • Raliul Moldovei 21 – 22 Iunie
  • Raliul Harghitei 12 – 13 Iulie
  • Raliul Sibiului 26 – 27 Iulie
  • Raliul Iașului 6 – 7 Septembrie
  • Transilvania Rally 28 – 29 Septembrie
  • Raliul Brașovului 18 – 19 Octombrie

Echipajele vor avea ocazia, din nou, să îi arate măiestria la poalele Transfăgărăşanului. Proba spectacol a raliului va avea loc în data de 3 mai pe un circuit stradal din Pitești, acolo unde fanii vor putea urmări simultan prezența a trei echipaje pe traseul ce va avea o lungime de peste 7 kilometri. Nu vor lipsi de la această etapă nici echipajele Cupei Suzuki, în număr de 5 la startul acestei competiții.

Vor fi prezente la start următoarele echipaje:

Bogdan Vrabie și Levente Csegzy

Bogdan Talașman și Andrei Mitrașcă

Dănuț Budai și Lucian Budai

David Tarța și Georgiana Gologan

Andrei Georgescu și Dumitru Gheorghe

Pentru Bogdan Vrabie, podiumul din 2018 din cadrul cupei și al clasei 9 dovedește că pilotul este rapid și stabilește ritmul pe care-l va avea în noul sezon, când va concura alături de un nou co-pilot, Levente Csegzy: 

”Așteptăm cu nerăbdare startul primei etape, mai ales că este  una nouă pentru noi. Sperăm să ne intrăm cât mai repede în ritm și să ne atingem obiectivele. Bafta tuturor colegilor!”- a spus acesta

Foto: rallymax.ro

Bogdan Talașman a luat startul la două raliuri cu modelul Swift Sport și pornește în noul sezon cu obiective bine stabilite: 

”Obiectul este același pe care îl avem în fiecare an – clasarea pe podium la finalul anului. Revenim după o pauză cu o poftă mare de alergat, la bordul unei mașini prietenoase, pe care sper să ajungem cât mai repede să o exploatăm la maxim. Cu siguranță adversarii noștri sunt dornici de rezultate foare bune și vin cu experiența sezoanelor trecute la volanul Suzuki-ului, așa că suntem bucuroși să avem o competiție serioasă.”

Dupa un 2018 în care nu a fost prezent la toate raliurile, dar a demnonstrat că se poate lupta pentru victoria în Cupa Suzuki, Dănuț Budai continuă alături de tatăl său în 2019, având în plan participarea la toate raliurile din calendar: 

Foto: ewrc-results.com

”La început de an competițional 2019, ținta este prima treaptă a podiumului în cadrul Cupei Suzuki. Ne dorim să avem o luptă frumoasă, să reușim să arătăm un ritm cât mai bun și să ne bucurăm de fiecare kilometru parcurs pe probele speciale.”

Participând anul trecut în Rally2, David Tarța face trecerea către principalul campionat de raliuri din România, concurând în Cupa Suzuki alături de Georgiana Gologan:

 “Sezonul 2019 aduce mari schimbări pentru noi, schimbări care necesita timp de acomodare și care vor fi, in total, o importantă provocare. Întâmpinam aceasta provocare la un raliu foarte mult așteptat, atât de spectatori cât și de concurenți și suntem siguri ca o sa fie un succes de care ne vom bucura toți. Venim nerăbdători după o lunga pauza, pe noul Suzuki, mașina care ne-a încântat deja după doar câțiva km de teste și ne dorim sa ne acomodăm cu ea și cu regimul nou de concurs, după CNRD2. Speram sa ajungem la final si sa fim si noi o mică parte din spectacolul garantat care va avea loc pe probele din Raliul Argesului.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.