Problemele pentru Ricciardo la Renault nu s-au terminat-BlockStart

Citește și Daniel Ricciardo încă nemulțumit de monopostul Renault


Nico Hulkenberg coechipierul actual al lui Rcciardo la Renault e de părere ca va mai trece ceva timp până australianul se va obișnui cu noua sa mașină.

După două abandonuri consecutive, Daniel Ricciardo s-a calificat pe locul 7 în MP al Chinei,terminând pe aceeași poziție în cursă și câștigând primele sale puncte din sezon. A fost, de asemena, prima oară când pilotul australian a avut o poziție mai bună în calificări ca Nico, germanul fiind cu doar 4 sutimi de secundă mai lent.

Ricciardo însuși a spus faptul că îi va lua ceva să se obișnuiască la noua echipă cu noul monopost,însă Hulkenberg, pilot la echipa franceză din 2017, crede că , din cauza aceasta , pot apărea probleme.


,, Daniel încă trebuie să se obișnuiască cu mașina și cu echipa. Asta va dura mai mult timp decât credeți , mai ales când vii de la o echipă care se luptă pentru titlu la o echipă mai puțin competitivă , deoarece lucrurile sunt diferite. Încă încearcă să se descurce , dar nu cred că va fi un dubiu în privința faptului că îmi va crea probleme. În același timp, trebuie să găsim o soluție pentru problemele astea(MGU-K defectat la ambele curse). Ne-au costat puncte, experiență și rezultate ! Știm că avem o tonă de teme de făcut,dar mai bine le terminăm mai devreme decât mai târziu. ” – a declarat Nico pentru Sky Sports F1

,,Bineînțeles că mă bucur să fiu pilot la această echipă. La fel ca și Daniel, mi-ar plăcea să mă lupt pentru o victorie și să fiu în frunte dar mereu este despre unde te afli și care îți sunt alternativele.”

Publicat de

BlockStart

Pasionați de mașini, motociclete,călătorii, fotografie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.